Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (2024)

Table of Contents
Contents How To Get Infinite Screen Time(Family Link) Family Link Schermtijd Werkt Niet: Problemen, Oorzaken en Oplossingen 1. Problemen met het instellen van schermtijdslimieten 2. Oorzaken van het niet werken van Family Link-schermtijd 3. Oplossing: Start het Windows-apparaat opnieuw op 4. Oplossing: Zorg ervoor dat het account van het kind correct wordt gesynchroniseerd 5. De tijdslimieten voor schermtijd zijn niet van toepassing 6. Tijdslimieten instellen voor Play Store-apps op een Chromebook 7. Schermtijd beheren op een iPhone, iPad of iPod touch 8. Hoeveel beeldschermtijd is acceptabel voor kinderen? 9. Mogelijke problemen met het toezicht houden op een account en hoe dit op te lossen Conclusie FAQs Waarom Kan Ik Geen Schermtijd Instellen? Waarom Werkt Family Link Niet? Hoe Schermtijd Instellen Family Link? Các bài viết liên quan Na 2 Jaar Nog Steeds Melk Uit Tepel: Een Wonderlijk Fenomeen. Oranje Sleutel Dashboard Renault Captur: Creëer Een Opvallend Interieur Hoe Houd Ik Mijn Huis Koel Tijdens Hete Zomerdagen? Top 54 Chaos In Mijn Hoofd Add Update Contents How To Get Infinite Screen Time(Family Link) Family Link Schermtijd Werkt Niet: Problemen, Oorzaken en Oplossingen 1. Problemen met het instellen van schermtijdslimieten 2. Oorzaken van het niet werken van Family Link-schermtijd 3. Oplossing: Start het Windows-apparaat opnieuw op 4. Oplossing: Zorg ervoor dat het account van het kind correct wordt gesynchroniseerd 5. De tijdslimieten voor schermtijd zijn niet van toepassing 6. Tijdslimieten instellen voor Play Store-apps op een Chromebook 7. Schermtijd beheren op een iPhone, iPad of iPod touch 8. Hoeveel beeldschermtijd is acceptabel voor kinderen? 9. Mogelijke problemen met het toezicht houden op een account en hoe dit op te lossen Conclusie FAQs Waarom Kan Ik Geen Schermtijd Instellen? Waarom Werkt Family Link Niet? Hoe Schermtijd Instellen Family Link?

Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt

How To Get Infinite Screen Time(Family Link)

Keywords searched by users: family link schermtijd werkt niet family link werkt niet, family link bellen, hoe werkt family link, family link meerdere apparaten, family link apps toestaan, schermtijd iphone bekijken, family link iphone kind, family link gescheiden ouders

Family Link Schermtijd Werkt Niet: Problemen, Oorzaken en Oplossingen

Family Link is een geweldige tool waarmee ouders de schermtijd van hun kinderen kunnen beheren en controleren. Het stelt ouders in staat om limieten in te stellen voor het gebruik van apparaten, toegang tot bepaalde apps te beheren en activiteiten bij te houden. Het doel van Family Link is om kinderen te helpen een gezonde balans te vinden tussen schermtijd en andere activiteiten. Maar wat als je problemen ondervindt bij het instellen van schermtijdslimieten? In dit artikel zullen we de mogelijke problemen, oorzaken en oplossingen bespreken met betrekking tot het niet werken van Family Link-schermtijd.

1. Problemen met het instellen van schermtijdslimieten

Als je moeite hebt om schermtijdslimieten in te stellen via Family Link, ben je niet de enige. Veel ouders hebben gemeld dat ze problemen ondervinden bij het instellen van de gewenste limieten. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit probleem, en we zullen hier later dieper op ingaan. In de tussentijd zijn hier enkele veel voorkomende problemen die je kunt tegenkomen bij het instellen van schermtijdslimieten met Family Link:

  • De schermtijdslimieten worden niet toegepast zoals verwacht
  • De tijdlimieten zijn niet van toepassing op bepaalde apps
  • Family Link werkt niet op meerdere apparaten

2. Oorzaken van het niet werken van Family Link-schermtijd

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken waarom Family Link-schermtijd niet correct werkt. Hier zijn enkele veelvoorkomende oorzaken die je moet controleren als je problemen ondervindt:

  • Het Windows-apparaat is mogelijk niet correct geconfigureerd of er is een probleem met de synchronisatie van het account van het kind met Family Link.
  • De apparaatinstellingen staan het beheer van de schermtijd mogelijk niet toe, of er is een softwarefout op het apparaat.
  • Er kan een probleem zijn met de accountinstellingen van het kind, zoals een verkeerde leeftijdsclassificatie of een verkeerde landinstelling.

3. Oplossing: Start het Windows-apparaat opnieuw op

Een van de eerste stappen die je kunt nemen als Family Link-schermtijd niet werkt op een Windows-apparaat, is het opnieuw opstarten van het apparaat. Soms kan dit kleine probleem verhelpen en de synchronisatie tussen Family Link en het apparaat herstellen. Volg deze eenvoudige stappen om je Windows-apparaat opnieuw op te starten:

  1. Sluit alle actieve apps en bestanden op het apparaat.
  2. Klik op “Start” en selecteer de optie “Aan/uit”.
  3. Kies “Opnieuw opstarten” uit het vervolgkeuzemenu.
  4. Wacht tot het apparaat opnieuw is opgestart en controleer of Family Link nu correct werkt.

4. Oplossing: Zorg ervoor dat het account van het kind correct wordt gesynchroniseerd

Als het opnieuw opstarten van het apparaat het probleem niet heeft opgelost, moet je ervoor zorgen dat het account van je kind correct wordt gesynchroniseerd met Family Link. Volg deze stappen om te controleren en ervoor te zorgen dat het account correct is ingesteld:

  1. Open de Family Link-app op je apparaat.
  2. Selecteer het account van je kind.
  3. Controleer of het account is gesynchroniseerd en dat er geen foutmeldingen worden weergegeven.
  4. Als er een foutmelding wordt weergegeven, volg dan de instructies om het probleem op te lossen.
  5. Als het account correct is gesynchroniseerd, controleer dan de apparaatinstellingen en zorg ervoor dat het beheer van de schermtijd is ingeschakeld.

5. De tijdslimieten voor schermtijd zijn niet van toepassing

Een ander probleem dat je kunt tegenkomen, is dat de tijdslimieten voor schermtijd niet van toepassing zijn op bepaalde apps of functionaliteiten. Dit kan te maken hebben met de instellingen van het apparaat zelf, zoals de leeftijdsclassificatie van het kind of specifieke toestemmingsinstellingen voor bepaalde apps. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat de tijdslimieten correct worden toegepast:

  1. Controleer de leeftijdsclassificatie-instellingen van het kind en zorg ervoor dat deze correct zijn ingesteld.
  2. Controleer de toestemmingen voor specifieke apps en zorg ervoor dat Family Link toestemming heeft om de schermtijd te beheren.
  3. Controleer de apparaatinstellingen en zorg ervoor dat het beheer van de schermtijd is ingeschakeld voor de gewenste apps.

6. Tijdslimieten instellen voor Play Store-apps op een Chromebook

Voor Chromebook-gebruikers is het belangrijk op te merken dat het instellen van tijdslimieten voor Play Store-apps specifieke stappen vereist. Hier is een korte handleiding om tijdslimieten in te stellen voor Play Store-apps op een Chromebook:

  1. Open de Family Link-app op je apparaat.
  2. Selecteer het account van je kind.
  3. Ga naar “Instellingen” en selecteer “Apps beheren”.
  4. Kies de specifieke app waarvoor je een tijdslimiet wilt instellen.
  5. Stel de gewenste tijdslimieten in en sla de wijzigingen op.

7. Schermtijd beheren op een iPhone, iPad of iPod touch

Als je een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt, kun je schermtijd beheren met behulp van de ingebouwde functie van Apple. Hier is een korte handleiding om schermtijd in te stellen op een iOS-apparaat:

  1. Open de “Instellingen” op het iOS-apparaat.
  2. Tik op “Schermtijd” en selecteer vervolgens “Gebruik bedwingen”.
  3. Tik op “Nieuwe limiet” om een tijdslimiet in te stellen voor het apparaat.
  4. Kies de gewenste opties en tik op “Niet nu” om de instellingen op te slaan.

8. Hoeveel beeldschermtijd is acceptabel voor kinderen?

Een veelgestelde vraag over schermtijd is hoeveel beeldschermtijd acceptabel is voor kinderen. Hoewel er geen eenduidig antwoord is, kunnen richtlijnen helpen om een gezonde balans te vinden. Hier zijn enkele suggesties voor de maximale beeldschermtijd per dag, afhankelijk van de leeftijd van het kind:

  • 2-5 jaar: Maximaal 1 uur per dag onder toezicht.
  • 6-8 jaar: Maximaal 2 uur per dag met regelmatige pauzes.
  • 9-12 jaar: Maximaal 2 uur per dag met regelmatige pauzes.
  • 13-18 jaar: Maximaal 3 uur per dag met regelmatige pauzes.

Het is belangrijk om deze richtlijnen aan te passen aan de individuele behoeften en omstandigheden van je kind.

9. Mogelijke problemen met het toezicht houden op een account en hoe dit op te lossen

Als je problemen ondervindt met het toezicht houden op een account via Family Link, zijn er enkele mogelijke oorzaken en oplossingen. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en hoe je ze kunt oplossen:

  • Probleem: Je ontvangt een foutmelding ‘Kan geen toezicht houden op dit account’.
  • Oplossing: Volg de instructies in de officiële Family Link-ondersteuning om dit probleem op te lossen. Dit kan het instellen van een nieuw account of het oplossen van verbindingsproblemen omvatten.
  • Probleem: Je hebt problemen met het beheren van specifieke instellingen of activiteiten.
  • Oplossing: Controleer de accountinstellingen en zorg ervoor dat de juiste machtigingen zijn toegewezen. Probeer indien nodig de instellingen opnieuw in te stellen.
  • Probleem: Je hebt geen toegang tot bepaalde functies of informatie.
  • Oplossing: Controleer of je de nieuwste versie van Family Link gebruikt en zorg ervoor dat je apparaat voldoet aan de vereisten voor het gebruik van specifieke functies.

Het is altijd een goed idee om de officiële ondersteuningsdocumentatie van Family Link te raadplegen voor uitgebreide informatie en aanbevelingen.

Conclusie

Het correct instellen van schermtijdslimieten via Family Link kan soms voor problemen zorgen. Het is echter belangrijk om de mogelijke problemen, oorzaken en oplossingen te begrijpen om het beste uit deze handige tool te halen. Door de hierboven genoemde instructies en aanbevelingen te volgen, kun je problemen oplossen en ervoor zorgen dat Family Link-schermtijd correct werkt voor jou en je kinderen. Vergeet niet dat het vinden van een gezonde balans tussen schermtijd en andere activiteiten essentieel is voor het welzijn van je kind.

FAQs

1. Wat zijn de veelvoorkomende problemen bij het instellen van schermtijdslimieten via Family Link?

De veelvoorkomende problemen zijn onder meer het niet toepassen van de limieten zoals verwacht, het niet van toepassing zijn van tijdslimieten op bepaalde apps en het niet werken van Family Link op meerdere apparaten.

2. Wat zijn de mogelijke oorzaken van het niet werken van Family Link-schermtijd?

De mogelijke oorzaken zijn onder meer verkeerde apparaatconfiguratie, synchronisatieproblemen met het account van het kind en instellingen die het beheer van de schermtijd niet toestaan.

3. Hoe kan ik tijdslimieten instellen voor Play Store-apps op een Chromebook?

Om tijdslimieten in te stellen voor Play Store-apps op een Chromebook, open je de Family Link-app, selecteer je het account van je kind, ga je naar “Instellingen” en kies je “Apps beheren”. Selecteer de gewenste app en stel de tijdslimieten in.

4. Hoe beheer ik scher

Categories: Details 10 Family Link Schermtijd Werkt Niet

Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (1)

Start het Windows-apparaat opnieuw op: Selecteer Start > Aan/uit > Opnieuw opstarten. Aanmelden: Controleer of je kind is aangemeld met hun Microsoft-account op zijn of haar apparaat. Als dit het geval is, kun je controleren of hun account correct wordt gesynchroniseerd.De tijdslimieten zijn van toepassing op apps die op alle Android- en Chrome OS-apparaten van je kind zijn geïnstalleerd. De functie voor het beperken van apps werkt niet voor systeemapps. Limieten kunnen alleen worden ingesteld voor apparaten met Android N (7.0) of hoger en Chromebooks met Chrome OS versie 83 of hoger.Family Link werkt op de Chromebook van je kind, maar alleen als Chrome OS-versie 71+ op het apparaat is geïnstalleerd. Als je deze foutmelding ziet, moet je de software updaten op elke Chromebook waarop je kind is ingelogd voordat je toezicht toevoegt aan het account van het kind.

Je kunt dit doen op Android-apparaten met Android N (7.0) en hoger en Chromebooks met OS-versie 83 of hoger.

  1. Open de Family Link-app .
  2. Selecteer je kind.
  3. Tik op Bediening. App-limieten.
  4. Selecteer de gewenste app.
  5. Tik op Limiet instellen .
  6. Selecteer hoelang je kind toegang tot de app mag hebben.
  7. Tik op Klaar.

Waarom Kan Ik Geen Schermtijd Instellen?

Waarom kan ik geen schermtijd instellen?

Het is belangrijk om te weten dat de tijdslimieten alleen van toepassing zijn op apps die geïnstalleerd zijn op alle Android- en Chrome OS-apparaten van je kind. Dit betekent dat systeemapps niet beperkt kunnen worden door de functie voor het beperken van apps. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat limieten alleen ingesteld kunnen worden voor apparaten met Android N (7.0) of hoger en Chromebooks met Chrome OS versie 83 of hoger.

Waarom Werkt Family Link Niet?

Waarom werkt Family Link niet op de Chromebook van je kind? Family Link is alleen compatibel met Chrome OS-versie 71+ op het apparaat. Als je een foutmelding krijgt, moet je ervoor zorgen dat de software is bijgewerkt op elke Chromebook waarop je kind is ingelogd voordat je toezicht toevoegt aan het account van het kind.

Hoe Schermtijd Instellen Family Link?

Om de schermtijd in te stellen met Family Link, volg je deze stappen op Android-apparaten met Android N (7.0) en hoger en Chromebooks met OS-versie 83 of hoger. Begin door de Family Link-app te openen en selecteer je kind. Tik vervolgens op “Bediening” en ga naar “App-limieten”. Kies de gewenste app en tik op “Limiet instellen”. Selecteer de duur van de toegang tot de app voor je kind en tik op “Klaar”.

Details 8 family link schermtijd werkt niet

Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (2)
Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (3)
Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (4)
Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (5)

See more here: thuthuat5sao.com

Learn more about the topic family link schermtijd werkt niet.

See more: https://thuthuat5sao.com/category/may-tinh/phan-mem blog

Đánh giá bài viết này post

Các bài viết liên quan

Na 2 Jaar Nog Steeds Melk Uit Tepel: Een Wonderlijk Fenomeen.

Tháng Mười Một 5, 2023

Hoe Houd Ik Mijn Huis Koel Tijdens Hete Zomerdagen?

Tháng Mười Một 5, 2023

Top 54 Chaos In Mijn Hoofd Add Update

Tháng Mười Một 5, 2023

Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt

How To Get Infinite Screen Time(Family Link)

Keywords searched by users: family link schermtijd werkt niet family link werkt niet, family link bellen, hoe werkt family link, family link meerdere apparaten, family link apps toestaan, schermtijd iphone bekijken, family link iphone kind, family link gescheiden ouders

Family Link Schermtijd Werkt Niet: Problemen, Oorzaken en Oplossingen

Family Link is een geweldige tool waarmee ouders de schermtijd van hun kinderen kunnen beheren en controleren. Het stelt ouders in staat om limieten in te stellen voor het gebruik van apparaten, toegang tot bepaalde apps te beheren en activiteiten bij te houden. Het doel van Family Link is om kinderen te helpen een gezonde balans te vinden tussen schermtijd en andere activiteiten. Maar wat als je problemen ondervindt bij het instellen van schermtijdslimieten? In dit artikel zullen we de mogelijke problemen, oorzaken en oplossingen bespreken met betrekking tot het niet werken van Family Link-schermtijd.

1. Problemen met het instellen van schermtijdslimieten

Als je moeite hebt om schermtijdslimieten in te stellen via Family Link, ben je niet de enige. Veel ouders hebben gemeld dat ze problemen ondervinden bij het instellen van de gewenste limieten. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor dit probleem, en we zullen hier later dieper op ingaan. In de tussentijd zijn hier enkele veel voorkomende problemen die je kunt tegenkomen bij het instellen van schermtijdslimieten met Family Link:

  • De schermtijdslimieten worden niet toegepast zoals verwacht
  • De tijdlimieten zijn niet van toepassing op bepaalde apps
  • Family Link werkt niet op meerdere apparaten

2. Oorzaken van het niet werken van Family Link-schermtijd

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken waarom Family Link-schermtijd niet correct werkt. Hier zijn enkele veelvoorkomende oorzaken die je moet controleren als je problemen ondervindt:

  • Het Windows-apparaat is mogelijk niet correct geconfigureerd of er is een probleem met de synchronisatie van het account van het kind met Family Link.
  • De apparaatinstellingen staan het beheer van de schermtijd mogelijk niet toe, of er is een softwarefout op het apparaat.
  • Er kan een probleem zijn met de accountinstellingen van het kind, zoals een verkeerde leeftijdsclassificatie of een verkeerde landinstelling.

3. Oplossing: Start het Windows-apparaat opnieuw op

Een van de eerste stappen die je kunt nemen als Family Link-schermtijd niet werkt op een Windows-apparaat, is het opnieuw opstarten van het apparaat. Soms kan dit kleine probleem verhelpen en de synchronisatie tussen Family Link en het apparaat herstellen. Volg deze eenvoudige stappen om je Windows-apparaat opnieuw op te starten:

  1. Sluit alle actieve apps en bestanden op het apparaat.
  2. Klik op “Start” en selecteer de optie “Aan/uit”.
  3. Kies “Opnieuw opstarten” uit het vervolgkeuzemenu.
  4. Wacht tot het apparaat opnieuw is opgestart en controleer of Family Link nu correct werkt.

4. Oplossing: Zorg ervoor dat het account van het kind correct wordt gesynchroniseerd

Als het opnieuw opstarten van het apparaat het probleem niet heeft opgelost, moet je ervoor zorgen dat het account van je kind correct wordt gesynchroniseerd met Family Link. Volg deze stappen om te controleren en ervoor te zorgen dat het account correct is ingesteld:

  1. Open de Family Link-app op je apparaat.
  2. Selecteer het account van je kind.
  3. Controleer of het account is gesynchroniseerd en dat er geen foutmeldingen worden weergegeven.
  4. Als er een foutmelding wordt weergegeven, volg dan de instructies om het probleem op te lossen.
  5. Als het account correct is gesynchroniseerd, controleer dan de apparaatinstellingen en zorg ervoor dat het beheer van de schermtijd is ingeschakeld.

5. De tijdslimieten voor schermtijd zijn niet van toepassing

Een ander probleem dat je kunt tegenkomen, is dat de tijdslimieten voor schermtijd niet van toepassing zijn op bepaalde apps of functionaliteiten. Dit kan te maken hebben met de instellingen van het apparaat zelf, zoals de leeftijdsclassificatie van het kind of specifieke toestemmingsinstellingen voor bepaalde apps. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat de tijdslimieten correct worden toegepast:

  1. Controleer de leeftijdsclassificatie-instellingen van het kind en zorg ervoor dat deze correct zijn ingesteld.
  2. Controleer de toestemmingen voor specifieke apps en zorg ervoor dat Family Link toestemming heeft om de schermtijd te beheren.
  3. Controleer de apparaatinstellingen en zorg ervoor dat het beheer van de schermtijd is ingeschakeld voor de gewenste apps.

6. Tijdslimieten instellen voor Play Store-apps op een Chromebook

Voor Chromebook-gebruikers is het belangrijk op te merken dat het instellen van tijdslimieten voor Play Store-apps specifieke stappen vereist. Hier is een korte handleiding om tijdslimieten in te stellen voor Play Store-apps op een Chromebook:

  1. Open de Family Link-app op je apparaat.
  2. Selecteer het account van je kind.
  3. Ga naar “Instellingen” en selecteer “Apps beheren”.
  4. Kies de specifieke app waarvoor je een tijdslimiet wilt instellen.
  5. Stel de gewenste tijdslimieten in en sla de wijzigingen op.

7. Schermtijd beheren op een iPhone, iPad of iPod touch

Als je een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt, kun je schermtijd beheren met behulp van de ingebouwde functie van Apple. Hier is een korte handleiding om schermtijd in te stellen op een iOS-apparaat:

  1. Open de “Instellingen” op het iOS-apparaat.
  2. Tik op “Schermtijd” en selecteer vervolgens “Gebruik bedwingen”.
  3. Tik op “Nieuwe limiet” om een tijdslimiet in te stellen voor het apparaat.
  4. Kies de gewenste opties en tik op “Niet nu” om de instellingen op te slaan.

8. Hoeveel beeldschermtijd is acceptabel voor kinderen?

Een veelgestelde vraag over schermtijd is hoeveel beeldschermtijd acceptabel is voor kinderen. Hoewel er geen eenduidig antwoord is, kunnen richtlijnen helpen om een gezonde balans te vinden. Hier zijn enkele suggesties voor de maximale beeldschermtijd per dag, afhankelijk van de leeftijd van het kind:

  • 2-5 jaar: Maximaal 1 uur per dag onder toezicht.
  • 6-8 jaar: Maximaal 2 uur per dag met regelmatige pauzes.
  • 9-12 jaar: Maximaal 2 uur per dag met regelmatige pauzes.
  • 13-18 jaar: Maximaal 3 uur per dag met regelmatige pauzes.

Het is belangrijk om deze richtlijnen aan te passen aan de individuele behoeften en omstandigheden van je kind.

9. Mogelijke problemen met het toezicht houden op een account en hoe dit op te lossen

Als je problemen ondervindt met het toezicht houden op een account via Family Link, zijn er enkele mogelijke oorzaken en oplossingen. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en hoe je ze kunt oplossen:

  • Probleem: Je ontvangt een foutmelding ‘Kan geen toezicht houden op dit account’.
  • Oplossing: Volg de instructies in de officiële Family Link-ondersteuning om dit probleem op te lossen. Dit kan het instellen van een nieuw account of het oplossen van verbindingsproblemen omvatten.
  • Probleem: Je hebt problemen met het beheren van specifieke instellingen of activiteiten.
  • Oplossing: Controleer de accountinstellingen en zorg ervoor dat de juiste machtigingen zijn toegewezen. Probeer indien nodig de instellingen opnieuw in te stellen.
  • Probleem: Je hebt geen toegang tot bepaalde functies of informatie.
  • Oplossing: Controleer of je de nieuwste versie van Family Link gebruikt en zorg ervoor dat je apparaat voldoet aan de vereisten voor het gebruik van specifieke functies.

Het is altijd een goed idee om de officiële ondersteuningsdocumentatie van Family Link te raadplegen voor uitgebreide informatie en aanbevelingen.

Conclusie

Het correct instellen van schermtijdslimieten via Family Link kan soms voor problemen zorgen. Het is echter belangrijk om de mogelijke problemen, oorzaken en oplossingen te begrijpen om het beste uit deze handige tool te halen. Door de hierboven genoemde instructies en aanbevelingen te volgen, kun je problemen oplossen en ervoor zorgen dat Family Link-schermtijd correct werkt voor jou en je kinderen. Vergeet niet dat het vinden van een gezonde balans tussen schermtijd en andere activiteiten essentieel is voor het welzijn van je kind.

FAQs

1. Wat zijn de veelvoorkomende problemen bij het instellen van schermtijdslimieten via Family Link?

De veelvoorkomende problemen zijn onder meer het niet toepassen van de limieten zoals verwacht, het niet van toepassing zijn van tijdslimieten op bepaalde apps en het niet werken van Family Link op meerdere apparaten.

2. Wat zijn de mogelijke oorzaken van het niet werken van Family Link-schermtijd?

De mogelijke oorzaken zijn onder meer verkeerde apparaatconfiguratie, synchronisatieproblemen met het account van het kind en instellingen die het beheer van de schermtijd niet toestaan.

3. Hoe kan ik tijdslimieten instellen voor Play Store-apps op een Chromebook?

Om tijdslimieten in te stellen voor Play Store-apps op een Chromebook, open je de Family Link-app, selecteer je het account van je kind, ga je naar “Instellingen” en kies je “Apps beheren”. Selecteer de gewenste app en stel de tijdslimieten in.

4. Hoe beheer ik scher

Categories: Details 10 Family Link Schermtijd Werkt Niet

Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (10)

Start het Windows-apparaat opnieuw op: Selecteer Start > Aan/uit > Opnieuw opstarten. Aanmelden: Controleer of je kind is aangemeld met hun Microsoft-account op zijn of haar apparaat. Als dit het geval is, kun je controleren of hun account correct wordt gesynchroniseerd.De tijdslimieten zijn van toepassing op apps die op alle Android- en Chrome OS-apparaten van je kind zijn geïnstalleerd. De functie voor het beperken van apps werkt niet voor systeemapps. Limieten kunnen alleen worden ingesteld voor apparaten met Android N (7.0) of hoger en Chromebooks met Chrome OS versie 83 of hoger.Family Link werkt op de Chromebook van je kind, maar alleen als Chrome OS-versie 71+ op het apparaat is geïnstalleerd. Als je deze foutmelding ziet, moet je de software updaten op elke Chromebook waarop je kind is ingelogd voordat je toezicht toevoegt aan het account van het kind.

Je kunt dit doen op Android-apparaten met Android N (7.0) en hoger en Chromebooks met OS-versie 83 of hoger.

  1. Open de Family Link-app .
  2. Selecteer je kind.
  3. Tik op Bediening. App-limieten.
  4. Selecteer de gewenste app.
  5. Tik op Limiet instellen .
  6. Selecteer hoelang je kind toegang tot de app mag hebben.
  7. Tik op Klaar.

Waarom Kan Ik Geen Schermtijd Instellen?

Waarom kan ik geen schermtijd instellen?

Het is belangrijk om te weten dat de tijdslimieten alleen van toepassing zijn op apps die geïnstalleerd zijn op alle Android- en Chrome OS-apparaten van je kind. Dit betekent dat systeemapps niet beperkt kunnen worden door de functie voor het beperken van apps. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat limieten alleen ingesteld kunnen worden voor apparaten met Android N (7.0) of hoger en Chromebooks met Chrome OS versie 83 of hoger.

Waarom Werkt Family Link Niet?

Waarom werkt Family Link niet op de Chromebook van je kind? Family Link is alleen compatibel met Chrome OS-versie 71+ op het apparaat. Als je een foutmelding krijgt, moet je ervoor zorgen dat de software is bijgewerkt op elke Chromebook waarop je kind is ingelogd voordat je toezicht toevoegt aan het account van het kind.

Hoe Schermtijd Instellen Family Link?

Om de schermtijd in te stellen met Family Link, volg je deze stappen op Android-apparaten met Android N (7.0) en hoger en Chromebooks met OS-versie 83 of hoger. Begin door de Family Link-app te openen en selecteer je kind. Tik vervolgens op “Bediening” en ga naar “App-limieten”. Kies de gewenste app en tik op “Limiet instellen”. Selecteer de duur van de toegang tot de app voor je kind en tik op “Klaar”.

Details 8 family link schermtijd werkt niet

Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (11)
Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (12)
Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (13)
Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (14)

See more here: thuthuat5sao.com

Learn more about the topic family link schermtijd werkt niet.

See more: https://thuthuat5sao.com/category/may-tinh/phan-mem blog

Đánh giá bài viết này post

Tags: Details 10 Family Link Schermtijd Werkt Niet

Een Kijkje In Family Link: Waarom Schermtijd Niet Werkt (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 5503

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.